De verwachtingen zijn hooggespannen met de lancering van de kaartverkoop voor Metalyard 2024. Het belooft opnieuw een onvergetelijk weekend te worden, doordrenkt met metal, bier, vriendschap en een indrukwekkende line-up. Artiesten zoals Winterfylleth, de Engelse all-stars tribute bands van CHOP SUEY – #1 UK Tribute to System Of A Down, Machine Head UK – Tribute to MH (met leden van o.a. Dragonforce), molllust, Never Obey Again, Son Of A Shotgun, Ecocide, Splice, Battled, Alvenrad, Lord Volture en Columbarium zullen het podium betreden. Met zoveel talent op één evenement is succes gegarandeerd.

Vorig jaar was Metalyard een doorslaand succes in Willemeen te Arnhem, met een overvolle locatie, gezelligheid en fantastisch weer. Ook dit jaar belooft het niet anders te zijn, met de organisatoren die alles uit de kast trekken om een nog betere ervaring te bieden aan de bezoekers.

Voor degenen die er snel bij willen zijn, is er goed nieuws. De early bird-weekend tickets zijn nu beschikbaar voor slechts 36,16 euro (incl. servicekosten). Dit is een unieke kans om voordelig toegang te krijgen tot een van de meest spraakmakende evenementen van het jaar. Wees echter op uw hoede, want deze speciale tickets vliegen de deur uit en op = op.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://willemeen.stager.co/web/tickets/111351656. Het is raadzaam snel actie te ondernemen en uw tickets te bemachtigen om teleurstelling te voorkomen. Metalyard 2024 belooft niet alleen muziekliefhebbers te bekoren, maar ook een blijvende indruk achter te laten met zijn ongeëvenaarde sfeer en geweldige optredens. Mis deze kans niet om de lente in stijl af te trappen!