Bereid je voor op een metalinferno, want Metalyard 2024 staat op het punt Arnhem te veroveren op 5 en 6 april. Dit jaar belooft een nog intensere ervaring met een indrukwekkende line-up en een unieke locatie.

De metalgemeenschap kan zich verheugen op een meeslepende muzikale reis, gehouden op de iconische locatie Willemeen. Deze sfeervolle setting zal dienen als het perfecte decor voor een weekend vol krachtige riffs en brullende drums.

De line-up van Metalyard 2024 is een viering van metaldiversiteit, met headliners zoals Winterfylleth (met exclusieve Nederlandse show), de Engelse Allstar tribute bands van System of a Down en Machine Head. Deze gerenommeerde acts worden vergezeld door veelbelovende opkomende bands die de metalwereld veroveren.

De early bird weekendtickets vliegen de deur uit, waarbij meer dan 30% van de beschikbare kaarten al verkocht is. Dit benadrukt niet alleen de immense populariteit van het evenement, maar ook de dringende noodzaak voor fans om snel hun tickets te bemachtigen.

Metalyard staat bekend om zijn ongeëvenaarde sfeer, en de combinatie van deze krachtige line-up met de unieke locatie belooft een metalervaring van epische proporties.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Willemeen, de officiële ticketpartner van Metalyard 2024. Wees er snel bij om deel uit te maken van dit buitengewone metalfeest in Arnhem.

Voor meer informatie over de line-up, tickets en het evenement, bezoek www.metalyard.nl.

Over Metalyard

Metalyard is een jaarlijks metal-evenement dat bekend staat om zijn krachtige line-up en meeslepende sfeer. Het biedt een podium voor zowel gevestigde metalacts als opkomende talenten, waardoor het een niet te missen evenement is voor metalheads overal.

https://willemeen.stager.co/web/tickets/111360067

https://willemeen.stager.co/web/tickets/111351656