Maak je klaar voor een unieke metalen ervaring in Willemeen in Arnhem ! Op 5 april 2024 zullen twee fenomenale Britse bands het podium van de club overnemen: CHOP SUEY – #1 UK Tribute to System Of A Down en Machine Ed, die met ongekende energie en passie hulde brengen aan de reuzen van het genre – System of a Down en Machine Head.

Chop Suey is meer dan alleen een eerbetoonband. Het is een groep getalenteerde muzikanten, waaronder Sam Totman van Dragonforce en Tommy Hunt van Anti-Nowhere League, die met passie en ongelooflijke intensiteit de beste momenten van System of a Down live tot leven brengen. Verwacht een explosieve mix van hits als “Toxicity”, “Chop Suey!” en “B.Y.O.B.”, die live gespeeld een onvergetelijke ervaring zullen bieden.

Machine Ed zijn meesters van groove en thrash metal, die met ongeëvenaard gevoel voor ritme en enthousiasme de geest van de discografie van Machine Head overbrengen. Van de klassieker “Davidian” tot het epische “Imperium” en nummers uit de thrash-bijbel van de 21e eeuw “The Blackening”, de band garandeert dat fans van krachtige geluiden uit de jaren 90 en 00 zich thuis zullen voelen.

Mis deze bijzondere avond in Willemeen niet, waar Chop Suey en Machine Ed je meenemen op een reis door de onsterfelijke metalen hymnen. Het wordt een avond vol energie, krachtige riffs en herinneringen aan de beste jaren van de metal.

Tickets: https://willemeen.stager.co/web/tickets/111360067