Je hebt nog maar even de tijd om je ticket te bemachtigen en samen met tientallen anderen te genieten van dit unieke feest, zoals alleen bij Metalyard kan. De bands staan klaar, de snacks zijn ingeslagen en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen met een stampvol programma!

We hebben een exclusieve line-up, met als hoogtepunt Winterfylleth uit Engeland, Molllust uit Duitsland en het Italiaanse Never Obey Again, dat wordt gezien als een van de grootste opkomende talenten in de female fronted scene en voor de eerste keer exclusief in Nederland optreedt.

Daarnaast vieren we het 30-jarig jubileumfeest met Officium Triste en is er nog een bijzondere verjaardag: het 25-jarig jubileum van Slechtvalk.

Het Noorse Son of a Shotgun valt op door de aanwezigheid van multi-instrumentalist Ivan Meathook Gujic, tevens gitarist van de meest meedogenloze deathmetalband, Blood Red Throne.

Verder hebben we Lord Volture, Splice uit Frankrijk voor een exclusief optreden in Nederland, het Belgische Columbarium met een van de beste debuutalbums van 2023, en Ecocide met hun tweede album, dat wordt gezien als een van de beste releases van 2023. En tot slot zullen nieuwkomer Battled zal laten zien dat ze klaar zijn voor het grotere werk!

Heb je nog geen ticket gekocht? Wacht dan niet te lang, zodat we weten dat je erbij bent! Nodig ook al je vrienden uit, want samen maken we er jaarlijks een gezellig feestje van.