Na drie fantastische jaren in Enschede en Westereen vindt de 4e editie van het Metalyard Metal Meeting op zaterdag 22 april 2023 plaats in Willemeen in Arnhem.

Het was al een tijd de wens van de organisatie om het festival op een centraler gelegen locatie in het land te houden.

Ze zijn er evenwel van overtuigd dat met de verhuizing naar Willemeen niet het unieke Metalyard-concept zal verdwijnen: twee podia, grotere internationale namen en een unieke sfeer.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat de legendarische Duitse hardrock band Mad Max, het franse Exanimis, het uit Duitsland afkomstige Ghosther en de Nederlandse helden van Disquiet en Overruled het podium zullen betreden tijdens de 4e editie van Metalyard.

Deze week worden daar maar liefst 4 namen aan toegevoegd, de belgische headliner Evil Invaders, de amerikaanse co-headliner Warbinger, het duitse Aeranea (met Stefan Herkenhoff van Beyond the Black) en de belgische nieuwekomer Schizophrenia. In de komende maanden zullen nog een paar bands worden toegevoegd aan de huidige line-up voor 2023.